Op deze pagina vindt u alle modellen barbecues van Blacksmith BBQ.

Deze barbecues zijn het hele jaar door uitstekend te gebruiken. Bent u op zoek naar een hout barbecue waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden? Zoek dan niet verder! Onze barbecues zijn houtgestookt, waarop u allerlei fijne gerechten kunt bereiden. Bent u klaar met het bereiden van het gerecht? Dan kunt u de barbecue vervolgens gebruiken als vuurschaal. Alle modellen barbecues zijn hiervoor geschikt.

Het hele jaar door genieten van de lekkerste gerechten

Een barbecue op hout gestookt is als het ware een sieraad voor uw tuin. De modellen hebben een moderne en luxe uitstraling, wat een mooie toevoeging is aan uw tuin, terras of overkapping. Ook tijdens de koude dagen is het mogelijk om een gerecht op de winter barbecue te bereiden. Daarnaast kunt u de bbq gebruiken als vuurschaal om u en uw gezelschap warm te houden. Wie houdt er nu niet van het knisperende geluid van hout om u warm te houden?

Een barbecue kopen van Blacksmith BBQ

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap waar u doorgaans voor kookt of wil koken, zijn er diverse modellen hout gestookte bbq mogelijk. De Bodaway is geschikt voor gezelschappen tot twintig personen, de Ciqala tot dertig personen en de Rowtag en Tomahawk tot veertig personen. De barbecues zijn dubbel gepoedercoat met uitzondering van de binnenschaal. De binnenschaal is gespoten met hittebestendige verf. Zowel de sokkel en de buitenschaal zijn zeer mooi gepoedercoat.

Ervaar onze beste barbecue

Door middel van een hout barbecue kunt u het hele jaar door de lekkerste gerechten bereiden in de buitenlucht. Niet alleen zorgt dit voor een culinaire maaltijd, maar brengt het een unieke ervaring met zich mee. Een bbq op hout gestookt maakt ten eerste een fijn knisperend geluid. Daarnaast geeft de combinatie van het hout met het gerecht dat bereid wordt een enorm lekkere geur af, wat menige maag zal doen rommelen.

Quality time met uw familie en vrienden

Het bereiden van gerechten op één van de modellen uit onze bbq modellen biedt een unieke ervaring. Wanneer u met vrienden of familie samen aan een gerecht aan het werken bent, biedt dit de kans om tijd met elkaar door te brengen. Samen een gerecht bereiden is een leuke manier van tijd met elkaar doorbrengen, vooral wanneer u het vervolgens nuttigt tijdens een diner.

Winter barbecue

De feestdagen vinden natuurlijk altijd plaats gedurende de winter. Geldt er bij u de traditie om tijdens Kerst bij iemand thuis te dineren? Dan is het zeker interessant om eens te kijken naar een winter barbecue. U kunt hierop de lekkerste gerechten bereiden voor uw gezelschap. Hiermee zal u zeker indruk maken op uw familie, vrienden of collega’s. U kunt de lekkerste vlees- of visgerechten bereiden in de buitenlucht. Bovendien zijn er talloze vegetarische en veganistische gerechten die op een barbecue kunnen worden bereid, zoals gevulde groenten of spiezen.

Bestel vandaag nog uw nieuwe gestookte barbecue op hout!

Wilt u het hele jaar door de lekkerste gerechten kunnen bereiden op een hout gestookte barbecue? Kies dan voor één van onze modellen. Als u uw bestelling voor 18:00 plaatst, nemen we de volgende werkdag contact met u op om een bezorg- of afhaalafspraak in te plannen. We streven ernaar om uw bestelling vervolgens binnen één tot drie werkdagen af te leveren of klaar te hebben staan.