Wie is Blacksmith BBQ

Blacksmith BBQ is in 2021 ontstaan uit een idee van 4 vrienden met een passie voor barbecueën. Regelmatig organiseren wij feestjes waarbij de barbecue centraal staat. Elke keer weer op een andere soort barbecue. Of het nu een gasbarbecue is, een barbecue op houtskool, een green egg, alles hebben wij uitgeprobeerd. Het barbecueën met echt hout, waarbij naast gerechten bereiden je ook geniet met de hoofdletter G van het knapperend vuur, geur van brandend hout en de fijne warmte wat van de barbecue afkomt, krijgen wij het ultieme barbecue gevoel. Dit heeft ons doen besluiten om zelf een barbecue merk te ontwikkelen waar wij dit gevoel in herkennen.

 

De naam Blacksmith (vertaald: smid) is ontstaan omdat wij deze handgemaakte barbecues zien als de robuuste man die met zijn aambeeld en hamer het ijzer aan het smeden is en thuis komt om van een welverdiend groot stuk vlees te genieten. Black verwijst naar de modellen die zwart van kleur zijn.


Blacksmith staat voor hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om BBQ's of accessoires, de kwaliteit van producten staat voorop.


Daarnaast is de Blacksmith is een waar sieraad voor in uw tuin!